CCR Summit 2018 | 10 & 11 oktober 2018

Maak kennis met de CCR Summit 2018

Op 10 & 11 oktober 2018 start de 11de editie van het jaarlijkse RB&W Kennisnetwerk Veiligheid Congres, de CCR Summit. Dit unieke evenement is exclusief voor overheden met een kerntaak binnen publieke en nationale veiligheid.

Programma

Het 2-daagse programma integreert beleid & strategie en planning & uitvoering op multi-disciplinair niveau. Tijdens 4 parallele stromen met interactieve break-out sessie, workshops en masterclasses wordt u geïnformeerd over de laatste technologische ontwikkelingen en “best practice cases”. U discussieert mee over beleid, invoering, implementatie en uitkomsten.

Deelnemers

Ruim 450+ experts werkzaam binnen publieke en nationale veiligheid zijn jaarlijks aanwezig op dit inspirerende netwerkevenement. Samen met collega’s en exclusief geselecteerde industrie partners stimuleren en optimaliseren we publiek-publieke en publiek-private samenwerkingsverbanden.

Registratie & Informatie

Voor overheidsdeelnemers zijn er geen kosten verbonden voor de deelname aan de CCR Summit.

U kunt zich registreren via www.ccrsummit.com. Op deze website vindt u tevens alle actuele informatie met betrekking tot de CCR Summit 2018. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd contact met ons opnemen via info@rbenw.nl of +31(0)182 – 625 111.

We kijken uit naar uw deelname aan deze 11de editie van de CCR Summit,

Sibel Sebüktekin & Marcel Franken | Partners RB&W