Carolien Angevaren nieuwe Algemeen Directeur Veiligheidsregio Limburg-Noord

Per 1 februari 2023 zal Carolien Angevaren de rol van Algemeen Directeur op zich nemen bij Veiligheidsregio Limburg-Noord. Zij neemt hiermee de positie over van Jac Rooijmans, die met pensioen gaat. Momenteel vervult Carolien Angevaren de functie van Regionaal Commandant Brandweer en plaatsvervangend directeur binnen Veiligheidsregio Utrecht.

Carolien Angevaren verklaarde: “Ik ben verheugd met deze aanstelling en kijk ernaar uit om leiding te geven aan deze prachtige organisatie. Samenwerken aan de gezondheid en veiligheid van alle inwoners van de regio Limburg-Noord is een uitdaging waar ik enthousiast voor ben.”

Antoin Scholten, voorzitter van Veiligheidsregio Limburg-Noord, merkte op: “Met Carolien hebben we een ervaren directeur aangetrokken die een ruime ervaring heeft binnen de veiligheidsregio. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij op een inspirerende en doortastende wijze leiding zal geven aan deze diverse en dynamische organisatie, en een voorbeeld zal zijn voor zowel de GGD, Brandweer en Crisisbeheersing.”

Angevaren zal haar functies als Algemeen Directeur, Directeur Publieke Gezondheid en Regionaal Commandant Brandweer op zich nemen vanaf 1 februari 2023.

Bron: Veiligheidsregio Limburg-Noord