CCR Summit 2022 | 28 & 29 september 2022

De datum van de CCR Summit 2022 is bekend!

De start van de 14de editie van het jaarlijkse RB&W Kennisnetwerk Veiligheid Congres, de CCR Summit, op 28 en 29 september 2022 is een feit. Dit unieke evenement is exclusief voor overheden met een kerntaak binnen publieke en nationale veiligheid.

Programma

Het 2-daagse programma integreert beleid & strategie en planning & uitvoering op multi-disciplinair niveau. Tijdens 3 parallel stromen met interactieve break-out sessie, workshops en masterclasses wordt u geïnformeerd over de laatste technologische ontwikkelingen en “best practice cases”. U discussieert mee over beleid, invoering, implementatie en uitkomsten.

Deelnemers

Ruim 400+ experts werkzaam binnen publieke en nationale veiligheid zijn jaarlijks aanwezig op dit inspirerende netwerkevenement. Samen met collega’s en exclusief geselecteerde industrie partners stimuleren en optimaliseren we publiek-publieke en publiek-private samenwerkingsverbanden.

Registratie & Informatie

Voor overheidsdeelnemers zijn er geen kosten verbonden voor de deelname aan de CCR Summit.

Vanaf januari 2022 kunt u zich registreren via www.ccrsummit.com. Op deze website vindt u tevens alle actuele informatie met betrekking tot de CCR Summit 2022. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd contact met ons opnemen via info@rbenw.nl of +31(0)182 – 625 111.

We kijken uit naar uw deelname aan deze 13de editie van de CCR Summit,

Sibel Sebüktekin & Marcel Franken | RB&W