CCR Summit 2021 | 29 & 30 september 2021

Verplaatsing van de CCR Summit naar 2021

In verband met de maatregelen die tijdens de Corona-crisis genomen moeten worden is het helaas niet mogelijk om de CCR Summit dit jaar te organiseren op een wijze die u van ons mag verwachten. Daarom hebben wij besloten de CCR Summit 2020 te verplaatsen naar 2021.

Vandaar dat de start van de 13de editie van het jaarlijkse RB&W Kennisnetwerk Veiligheid Congres, de CCR Summit op 29 en 30 september 2021 is. Dit unieke evenement is exclusief voor overheden met een kerntaak binnen publieke en nationale veiligheid.

Programma

Het 2-daagse programma integreert beleid & strategie en planning & uitvoering op multi-disciplinair niveau. Tijdens 3 parallel stromen met interactieve break-out sessie, workshops en masterclasses wordt u geïnformeerd over de laatste technologische ontwikkelingen en “best practice cases”. U discussieert mee over beleid, invoering, implementatie en uitkomsten.

Deelnemers

Ruim 400+ experts werkzaam binnen publieke en nationale veiligheid zijn jaarlijks aanwezig op dit inspirerende netwerkevenement. Samen met collega’s en exclusief geselecteerde industrie partners stimuleren en optimaliseren we publiek-publieke en publiek-private samenwerkingsverbanden.

Registratie & Informatie

Voor overheidsdeelnemers zijn er geen kosten verbonden voor de deelname aan de CCR Summit.

Vanaf januari 2021 kunt u zich registreren via www.ccrsummit.com. Op deze website vindt u tevens alle actuele informatie met betrekking tot de CCR Summit 2021. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd contact met ons opnemen via info@rbenw.nl of +31(0)182 – 625 111.

We kijken uit naar uw deelname aan deze 13de editie van de CCR Summit,

Sibel Sebüktekin & Marcel Franken | Partners RB&W